Lite Om Mig

marieutan099-kopiera.jpg

Mitt namn är Marie Fast och jag är innehavare av Kennel Fastlove's. Jag och min familj bor i ett litet samhälle som heter Grycksbo utanför Falun i Dalarna. Här har vi bott sedan 1991 när huset var nybyggt och vi trivs bra!! Mitt liv betår mest av mycket hundaktiviteter och att umgås med min familj och barnbarnen!!

Som liten växte jag upp på en bondgård så jag har alltid haft massa olika djur omkring mig men mitt största intresse var mina hästar och jag hade även egna kaniner och familjen hade en långhårig tax.

Vår första Australiska Terrier skaffade vi 2003 och det var vår dotter Sara som så gärna ville ha en egen hund. Vi kände några vänner som hade Australisk Terrier och dom verkade så häftiga tyckte vi så vi köpte Berra som var 4,5 mån gammal och var en omplaceringshund. Det har vi aldrig ångrat!!!

Mitt intresse för hundutställning började när vi köpte våran andra Aussie 2007 som hette Ludde. Jag ställde honom mest på Svenska Hundklubben och 2009 blev han årets vinstrikaste hund i deras klubb och det var jätte roligt. En hane till köptes 2008 och det var Gizmo som jag har haft mycket roligt med i utställningsringarna och rest land och rike runt med. Han är pappa till vår A-kull och är även pappa till några fler kullar hos andra uppfödare!!

Vår första tik Ronja köpte vi 2010 och då började planerna för att börja föda upp Australisk Terrier. Jag skaffade mig ett eget kennelnamn  "Fastlove's" som vart Godkänt 2010-03-04 och min första valpkull kom till världen 2011-09-28 och det blev 5 underbara pojkar. Några hundar till har också köpts in för att utveckla kenneln!!! Jag älskar att vara i skogen och naturen med mina hundar så mycket som möjligt och hundarna njuter när vi åker till skogen och dom får springa av sig!!!

Jag föder upp i  liten skala i hemmiljö och mina valpköpare är alltid välkomna att höra av sig vare sig det är problemlösning eller goda nyheter. Jag värdesätter en fortsatt kontakt med valpköparna även efter valpen flyttat från oss och framåt i deras liv!

Jag har gått på många föreläsningar och kurser genom åren som jag tyckt varit spännande!

Jag har gått alla delarna i Svenska kennelklubbens uppfödarutbildning Genetik, Anatomi, Foder, Juridik, Valpens beteende och Valpning och Parning!!Mina valpar föds upp i hemmiljö med mycket kärlek och mänsklig kontakt!